Vacature Technische dienst

  • Zandvoort
  • 24 tot 38 uur
  • Mbo-algemeen
  • 3046224

Over deze functie

Als medewerker technische dienst bij dit vakantiepark ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende technische werkzaamheden op het park. In onze e-cars ga jij van de ene naar de andere opdracht, midden in de natuur en zonder file!

De werkzaamheden zijn:- Verricht onderhouds-, revisie- en reparatiewerkzaamheden aan installaties, o.a. centrale verwarming, warm watervoorziening en luchtbehandelingskasten, zwembadtechniek en onze prachtige cottages;- Plant en coördineert bij het verhelpen van verstoringen door externe servicemonteurs;- Geeft informatie en instructie aan medewerkers werkzaam binnen het hem toegewezen werkgebied en zijn technisch specialisme;- Wisselend zelfstandig storingsdiensten uitvoeren, rapporteren over storingen en structurele problemen, en deze analyseren;- Adviseert de Technical Manager en Floormanager omtrent vervanging en revisie van installaties;- Ondersteunt bij voorbereiding en uitvoering van projecten;- Draagt mede zorg voor reserve onderdelen voor zijn specialisme/vakgebied.

Vereisten

- Ervaring in elektrotechniek, meet- en regeltechniek (is een pré);- Rijbewijs B;- Relevante werkervaring als allround storingsmonteur;- Geen bezwaar tegen avond en weekenddiensten.