Skip to main content

Op 1 oktober organiseerde het WerkgeversServicepunt Zuid-Kennemerland IJmond een online banenmarkt via LinkedIn. Dit innovatieve evenement werd een groot succes en bracht werkgevers en werkzoekenden op een laagdrempelige manier met elkaar in contact.

De banenmarkt vond plaats in een besloten groep op LinkedIn, waarvoor zowel werkgevers als werkzoekenden zich vooraf konden aanmelden. Werkgevers hadden de mogelijkheid om hun openstaande vacatures te plaatsen, terwijl werkzoekenden direct konden reageren of zichzelf in de groep konden presenteren of een pitch konden plaatsen. Tijdens deze editie werden maar liefst 54 vacatures gedeeld en plaatsten 24 werkzoekenden hun cv in de groep.

Het evenement resulteerde in waardevolle connecties tussen werkzoekenden en werkgevers. Drie werkzoekenden reageerden enthousiast op vacatures van het WSP wat illustreert hoe succesvol deze online banenmarkt is in het verbinden van talent met kansen. Daarnaast zijn er op dit moment al 10 potentiële matches in de maak.

WSP ZKIJ spreekt haar dank uit aan alle deelnemers voor hun inzet en enthousiasme. Gezien het succes van deze editie, kijkt het WSP vol enthousiasme uit naar een volgende editie van de online banenmarkt!

Close Menu